vineri, 8 iunie 2012

Romane de dragoste -Nicholas Sparks

Nicholas Sparks s-a născut în Nebraska, în 1965. A absolvit Facultatea de Finanţe a Universităţii Notre Dame în 1988 şi a avut diferite ocupaţii până la vârsta de 28 de ani când, în decursul a şase luni, a scris romanul său de debut, Jurnalul, publicat în 1996. Acesta a reprezentat momentul începerii unei fulminante cariere de scriitor, renumit pe plan naţional şi internaţional. Până în prezent a publicat 13 romane. 

Accidentul
Nicholas Sparks
PRET:22.00
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Luminita Popescu
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9789731036984
Nr. Pagini: 352
Aparitie: 17.7.2008
În ziua când sotia lui moare într-un tragic accident de masina, viata lui Miles Ryan pare sa ia sfârsit. Desi are grija în continuare de fiul sau îsi îndeplineste obligatiile de ajutor de serif în New Bern, California de Nord, nimic nu mai este la fel. Pâna când o cunoaste pe Sarah Andrews care, la rândul ei, încearca sa-si refaca viata distrusa de o casnicie nereusita. Încet-încet, trecutul începe sa fie uitat. Dar cei doi descopera ca îi leaga ceva mai puternic decât dragostea - o taina cumplita, care-i face sa puna la îndoiala toate lucrurile în care crezusera pâna atunci. "Cel mai popular autor de romane de dragoste al Americii ne propune acum o poveste dramatica despre un cuplu care încearca sa redescopere fericirea si despre secretul care ameninta sa-i desparta." Publishers Weekly


 Draga John
Nicholas Sparks
PRET:22.00
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Laura Frunza
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9789731038063
Nr. Pagini: 320
Aparitie: 26.9.2009
John, un tânar rebel si confuz, renunta la scoala si se înroleaza în armata, nestiind ce altceva sa faca în viata, pâna când o întâlneste pe fata visurilor sale, Savannah. Atractia reciproca se transforma rapid într-o dragoste puternica, iar Savannah hotaraste sa-l astepte pe John sa-si îndeplineasca datoria fata de tara. Dar tragedia din 11 septembrie schimba totul. John simte ca trebuie sa ramâna alaturi de camarazii lui în aceste momente si se înroleaza pentru înca doi ani. Din nefericire pentru el, între timp, viata merge mai departe pentru Savannah care se îndragosteste de altcineva. Scrisoarea care începea cu "Draga John" frânge o inima si schimba pentru totdeauna doua vieti. Întors acasa, John trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca Savannah, acum o femeie maritata, este dragostea lui adevarata si sa ia cea mai dificila decizie din viata lui.

 Dragoste la prima vedere
Nicholas Sparks
PRET:22.00
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Iordana Ferent/Stefan Ferent
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9789731036991
Nr. Pagini: 352
Aparitie: 3.9.2008
Jeremy Marsh era foarte sigur de cateva lucruri: nu va parasi niciodata New Yorkul, nu se va mai indragosti vreodata dupa mariajul esuat si nici nu va deveni parinte. Acum Jeremy locuieste in micutul orasel Boone Creek din Carolina de Nord, este logodit cu Lexie Darnell, marea lui dragoste, si asteapta cu nerabdare sosirea pe lume a fiicei sale. Insa tocmai cand viata pare sa se astearna pe un fagas plin de fericire deplina, un e-mail misterios si tulburator declanseaza un lant de evenimente care va schimba cursul destinului tanarului cuplu. Continuand povestea indragostitilor din Miracolul, romanul lui Sparks surprinde romantismul, dragostea si intamplarile neasteptate care exista intotdeauna in viata unor tineri casatoriti. Cat de bine ii cunoastem cu adevarat pe cei pe care ii iubim? Cum putem sa facem fata inevitabilelor îndoieli, temerilor legate de responsabilitatile unui parinte si obstacolelor care ni se ivesc in cale? O poveste uimitoare despre dragostea dintre un barbat si o femeie si dintre un parinte si un copil, Dragoste la prima vedere vorbeste despre sfarsituri care aduc noi inceputuri, tragedii care duc la bucurii neasteptate si, mai mult decat orice, despre magia dragostei nepieritoare.


 Jurnalul unei iubiri
Nicholas Sparks
PRET:20.50
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Madalina Gavrila
Colectie:
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9786066092623
Nr. Pagini: 192
Aparitie: 11.5.2012
Acest roman încearca sa ne demonstreze ca miracolele înca mai sunt posibile, ca viata înca mai poate fi traita sub semnul iubirii.  El este un maestru al cuvintelor si un mare iubitor al naturii, iar ea, o pictorita celebra în stare sa vada frumusetea acolo unde altii nu o vad. Povestea lor tulburatoare îi va fermeca pe cei care s-au îndragostit de stilul lui Nicholas Sparks.  "O poveste clasica despre dragostea descoperita, pierduta si regasita...Sparks cunoaste combinatia de succes între stil si romantism" - USA Today


 Miracolul
Nicholas Sparks
PRET:23.50
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Iordana Ferent/Stefan Ferent
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9789731032559
Nr. Pagini: 384
Aparitie: 25.10.2007
Jeremy Marsh, ziarist la Scientific American, nu crede decât în ceea ce vede cu propriii ochi si urmareste cu obstinatie sa clarifice întâmplarile supranaturale, stranii si neobisnuite. Atunci când aude ca în cimitirul oraselului Boone Creek din Carolina de Nord niste aparitii fantomatice îi uluiesc pe locuitori, Jeremy, un sceptic înnascut, se decide sa faca lumina în acest caz. Ceea ce însa nu poate prevedea este ca în micul oras îl asteapta dragostea: o cheama Lexie Darnell si este nepoata celei considerate drept mediumul local. Iar ca aceasta dragoste sa poata avea un viitor, Jeremy se afla în fata unei alegeri dificile: sa se întoarca la viata pe care o stia sau sa faca ceva ce nu a mai facut vreodata ­ sa creada în adevarul care exista dincolo de tangibil.


 Nopti in Rodanthe
Nicholas Sparks
PRET:18.00
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Alexandra Turturea
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9789731038094
Nr. Pagini: 192
Aparitie: 9.12.2008
Nopti în Rodanthe este o poveste sensibila despre speranta si bucurie, despre sacrificiu si iertare, reamintind ca dragostea e posibila la orice vârsta, oricând si mai ales atunci când ne asteptam mai putin. Pentru Adrienne Willis, de 45 de ani, viata se sfârseste si reîncepe deopotriva. Dupa o casatorie ratata, ea va avea sansa de a-si gasi adevaratul suflet pereche, într-un orasel din Carolina de Nord, Rodanthe.


O plimbare de neuitat
Nicholas Sparks
PRET:18.00
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Iordana Ferent/Stefan Ferent
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9789731030593
Nr. Pagini: 192
Aparitie: 26.9.2006
"La saptesprezece ani, viata mea s-a schimbat pentru totdeauna... Am cincizeci si sapte de ani, dar chiar si acum îmi aduc aminte tot ce s-a întamplat în anul acela, pâna în cele mai mici detalii. Adesea retraiesc acel an, readucându-l la viata, si, când o fac, ma copleseste mereu un amestec ciudat de tristete si bucurie... Aceasta este povestea mea si promit sa nu omit nimic... La început, veti zambi si, mai apoi, veti plânge. Sa nu spuneti ca nu ati fost avertizati." "O poveste romantica despre o dragoste nemuritoare... Nicholas Sparks stie cum sa atinga coarda sensibila a cititorilor." - Chicago Sun - Times




 Talismanul norocos
Nicholas Sparks
PRET:26.00
CARTE DE BUZUNAR
Colectie:
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9786066092333
Nr. Pagini: 352
Aparitie: 30.5.2012
Un fost puscas marin american pe nume Logan Thibault gaseste în desertul irakian fotografia unei femei zâmbitoare, care va deveni un fel de amuleta în perioada în care ramâne în Irak. La putin timp dupa aceea, el începe sa aiba noroc: câstiga la pocher sau chiar supravietuieste unui atac cu bomba în care îsi pierd viata doi dintre cei mai buni camarazi ai lui. La întoarcerea în Colorado, Thibault nu-si poate scoate nici poza, nici pe femeie din minte, asa ca îsi propune sa o gaseasca. O sensibila poveste de dragoste care va emotiona pe oricine o citeste.

 Ultimul cantec
Nicholas Sparks
PRET:25.00
CARTE DE BUZUNAR
Traducator: Laura Frunza;Mihaela Frunza
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9786068251318
Nr. Pagini: 416
Aparitie: 23.5.2011
Viata Veronicai "Ronnie" Miller, o tânara de 17 ani, este data peste cap atunci când parintii ei divorteaza si tatal se muta de la New York la Wilmington, în Carolina de Nord. Trei ani mai târziu, ea este la fel de furioasa si de înstrainata de parinti, mai ales de tatal ei... pâna când mama hotaraste ca ar fi cel mai bine pentru toata lumea ca Ronnie sa-si petreaca o vara alaturi de tatal ei, un fost profesor si pianist, care duce o viata linistita în acel orasel de la malul marii. Rebela si plina de resentimente, Ronnie respinge însa toate încercarile de apropiere ale parintelui si ameninta sa se întoarca la New York - asta pâna când îl întâlneste pe Will, cel mai popular tânar din oras si ultima persoana de care s-ar fi gândit ca va fi atrasa. "Ultimul cântec" este o poveste de neuitat despre variatele fatete ale iubirii - prima iubire, iubirea dintre parinti si copii - care arata, asa cum numai romanele lui Sparks reusesc sa o faca, cum dragostea ne poate sfarâma inima... dar reuseste si sa o vindece.


Nunta
Nicholas Sparks
PRET:20.50
CARTE DE BUZUNAR
Colectie: ***
Domeniu de editare: romance
ISBN: 9786066090766
Nr. Pagini: 248
Aparitie: 30.8.2011
Înca de la început, Sparks si-a dorit sa scrie o continuare a povestii de dragoste din Jurnalul unei iubiri si, în cele din urma, a realizat-o în Nunta. De aceasta data, intriga se concentreaza asupra eforturilor lui Wilson Lewis de a recâstiga afectiunea sotiei sale dupa 30 de ani de mariaj. Apropiata casatorie a fiicei lui îl obliga sa realizeze ca, de-a lungul anilor, a permis timpului, obisnuintei si incapacitatii proprii de a-si exprima sentimentele sa sape între el si Jane o adevarata prapastie. Luând ca exemplu impresionanta poveste de dragoste a socrilor sai, Allie si Noah Calhoun, Wilson se lupta sa gaseasca înca o data drumul spre inima femeii adorate. Povestea lui Sparks e credibila, romantica, dar fara a cadea într-un sentimentalism dulceag, iar sfârsitul este oarecum neasteptat. Cititoarele vor da ultima pagina cu un oftat si cu dorinta ca macar o farâma din acest Wilson sincer, prea bun sa fie adevarat, sa îi atinga si pe partenerii lor de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu